Adobe Update

Het is een bekend verschijnsel: je hebt ooit leren werken met een of meerdere Adobe-programma's, maar je kennis daarna nooit meer een keer bijgespijkerd. Wie weet zijn er intussen veel handigere methoden of nieuwe functies in de software, om nog maar te zwijgen over de eventuele kromme of zelfs verkeerde manieren die je misschien hebt aangeleerd...

Of volg je alle updates op de voet, maar wil je snel leren werken met de allernieuwste mogelijkheden in de programma's? Het maakt niet uit welke versie je precies kent. En niemand gebruikt alle functies van elke versie. Daarom dat ik nooit Update-training geef zonder eerst even te overleggen over het soort opdrachten wat je ermee doet of hebt gedaan, wat je zou willen gaan doen, hoe je werkt en welke versie software je al hebt of gaat krijgen.

Een Update-training kan ook op vele manieren: misschien ben je zo iemand die aan een half woord of een goeie hint genoeg heeft. Maar als je graag wat meer tijd besteedt aan enkele oefeningen, dan kan dat natuurlijk ook. Iedereen leert op zijn eigen manier.

Deze training is daarom heel gevarieerd van aard en inhoud. Het kan gestalte krijgen in de vorm van een ochtend, middag of zelfs avond met een soort intensieve uitleg en demonstratie, of als een workshop met veel hands-on, of zelfs individuele begeleiding. De inhoud kan over een of meerdere programma's en oude of nieuwe versies gaan, ter oriëntatie van nieuwe functies voor nieuwe toepassingen, of uitsluitend ingaan op de bestaande werkwijze en opdrachten.

Het maakt niet uit – er valt altijd wat te leren !

NB: voor het leren omgaan met de vele Adobe Cloud voorzieningen in combinatie met de vertrouwde programma's en nieuwe mobiele apps, bied ik een al aparte training: Adobe Creative Cloud & Mobile.

Interesse ?

Neem gerust contact op voor het bespreken van de inhoud van een Update-training. Of raadpleeg een van de vele training-aanbieders die mij wel eens inzetten voor hun advies, training en begeleiding.

 

© 2018 - Studea  peter@studea.nl  +31 (0) 6 46 220 421